Beleef een coachingexperience en wandel mee

Voor mijn werk ga ik op pad met werknemers die hun loopbaan onder de loep willen nemen. Wandelcoaching is onderdeel hiervan én flink in opkomst. Onderzoek wijst uit dat wandelcoaching werkstress en burn-out klachten vermindert en werkplezier en zelfvertrouwen vergroot. We willen meer naar buiten en merken dat dit helpt bij het leegmaken van ons hoofd. Dat zie ik ook bij mijn klanten, tijdens de gesprekken lopend in de natuur maken zij gemakkelijker nieuwe fundamentele keuzes met betrekking tot werk.

Je vindt mij met mijn deelnemers zwerven door de Onlanden in Groningen, de Zeegse Duinen of Landgoed Vennebroek in Paterswolde. Binnenkort voeg ik aan mijn wandelgebied voor twee dagen een nieuw gebied toe: de bodem van de zee. Met mijn vakcollega Geertje Karstens neem ik je op 16 of 17 september mee om je longen te vullen met de frisse lucht uit het Lauwersmeergebied tijdens de Wandelcoaching Experience in Zoutkamp.

De Wandelcoaching Experience wordt georganiseerd door de beroepsvereniging van loopbaanadviseurs (Noloc) tijdens de Week van de Loopbaan van 12 t/m 17 september. 60 Loopbaancoaches bieden, verspreid over het land, de mogelijkheid om in kleine groepjes wandelcoaching in de natuur te ervaren. Loop je mee met mij en Geertje? Of met een andere Noloc Loopbaanprofessional? Meld je aan via: WvL – www.noloc.nl. Deelname is gratis om zelf te ervaren of wandelcoaching aansluit op jouw behoefte als werknemer of organisatie.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *