Jobmarketing

Je bent arbeidsmarktklaar om het werk dat je ambieert te veroveren. Je kent je talenten, competenties en persoonlijke waarden zodat je doelgericht en zelfverzekerd jóuw arbeidsmarkt op een pro-actieve manier kan gaan bewerken.

Hoe profileer ik mijzelf? Hoe presenteer ik mijzelf het beste op de arbeidsmarkt? Hoe zet ik mijn netwerk in? En hoe kom ik in beeld bij de ideale werkgever?

Jobmarketing geeft antwoord op deze vragen.

Jobmarketing is vooral een kwestie van doen mét een focus. Met behulp van jouw personal brand weet je overtuigend te netwerken en te solliciteren. Je leert zo scherp mogelijk formuleren wat jij te bieden hebt en bent pro-actief in je benadering.

Jobhunting

Soms kan het bewerken van jouw arbeidsmarkt een steuntje in de rug gebruiken. Mocht het nodig of wenselijk zijn dan zet ik mijn eigen netwerk in en leg contact met werkgevers ten behoeve van een netwerkgesprek of om passend werk voor jou te vinden.

Doel

Bewerken van je eigen arbeidsmarkt en het veroveren van werk.

Programma

Gedurende drie maanden krijg je intensieve ondersteuning en heb je iedere twee weken een voortgangsgesprek. Je werkt vanuit een dynamisch actieplan zodat je steeds een stap dichter bij jouw einddoel komt.

Investering

€ 880,00*.

Mogelijk heb je een transitievergoeding ontvangen, deze kan je (deels) inzetten ten behoeve van dit traject.

*voor zakelijke trajecten hanteer ik een aangepast tarief.

In gesprek?

Heb je interesse of wil je meer weten, neem contact met mij op.