Doen met focus

Jobmarketing

Je bent arbeidsmarktklaar om werk te veroveren. Je kent je persoonlijke motieven zodat je doelgericht en zelfverzekerd jóuw arbeidsmarkt op een pro-actieve manier kan bewerken.

Hoe profileer ik mij? Hoe presenteer ik mijzelf het beste op mijn arbeidsmarkt? Hoe zet ik mijn netwerk in? En hoe kom ik in beeld bij de ideale werkgever?Jobmarketing geeft antwoord op die vragen.

Jobmarketing is vooral een kwestie van doen mét een focus. Met behulp van jouw personal brand weet je overtuigend te netwerken en te solliciteren. Je leert scherp formuleren wat jij te bieden hebt en bent pro-actief in je benadering.

Jobhunting

Soms kan het bewerken van jouw arbeidsmarkt een steuntje in de rug gebruiken. Mocht het nodig of wenselijk zijn dan zet ik mijn eigen netwerk in en leg contact met werkgevers ten behoeve van een netwerkgesprek of om passend werk voor jou te vinden.

Doel

Bewerken van je eigen arbeidsmarkt en veroveren van passend werk.

Programma

Gedurende 3 - 6 maanden krijg je intensieve ondersteuning en heb je iedere twee weken een voortgangsgesprek. Je werkt vanuit een dynamisch actieplan zodat je steeds een stap dichter bij jouw einddoel komt.

Investering

Veel werkgevers (cao-afhankelijk) hebben een individueel ontwikkelbudget beschikbaar voor jou als werknemer. Hiervan kan je gebruik maken en inzetten voor loopbaan- en/of talentcoaching of mobiliteit. Overleg met je werkgever (leidinggevende of HRM) wat de mogelijkheden zijn.

Tot 31 december 2023 heb je als rijksmedewerker één maal per 5 jaar recht op een loopbaanadviestraject van maximaal € 1.500 (excl. Btw.) bij een Noloc erkend loopbaanprofessional, zie: Regeling loopbaanadvies - Stichting A+O fonds Rijk

In gesprek?

Een telefonische kennismaking is kosteloos. Neem contact op voor overleg over de mogelijkheden die er zijn en jouw specifieke vraag.