Marjanka Jansen

Zelf stond ik meer dan eens op een kruispunt van wegen en gooide het roer om. Ik maakte keuzes die beter bij mij paste, bij mijn levensfase en mijn energie. Dat was spannend en zeker niet altijd makkelijk.

Het maken van keuzes is een terugkerend proces in ons leven én dus ook in ons werk. Ik weet maar al te goed hoeveel overtuigingskracht, doorzettingsvermogen en lef het vraagt om een nieuwe uitdagingen aan te gaan en schepen achter je te verbranden. Juist daarom is het fijn om samen te verkennen, te ontdekken en op pad te gaan. 

Waar ik (werk)plezier uit haal?

Belangrijke waarden voor mij zijn vrijheid, creativiteit en zelfstandigheid. Het ondernemerschap past mij daarom al 30 jaar goed. Toch staat het haaks op de waarde samenwerking die ik ook belangrijk vind, samen kom je immers verder. Daarom ben ik als partner aangesloten bij  id Plein (re-integratie, outplacement en spoor 2) en CSR expertise centrum stress en veerkracht.