Marjanka Jansen

Het maken van keuzes is afhankelijk van je ervaringen en je reflectie daarop, zodat je opnieuw keuzes kan maken én kan bijsturen. Je zal dus eerst moeten érvaren om te weten wat je van iets vindt. Door ervaringen op te doen kom je er achter wat jouw interesses, waarden én doelen zijn. Ook het opdoen van minder goede ervaringen telt om keuzes te maken én je loopbaanpad bij te stellen.

Zelf stond ik meermalen op een kruispunt van wegen en gooide een aantal keren het roer in mijn loopbaan om. Het maken van keuzes is een terugkerend proces in het leven en dus ook in werk. 

Waar ik plezier uit haal?

Belangrijke waarden voor mij zijn vrijheid, creativiteit en zelfstandigheid. Het ondernemerschap past mij daarom al 25 jaar goed. Toch staat het haaks op de waarde samenwerking die ik ook belangrijk vind. Daarom ben ik als partner aangesloten bij  id Plein (re-integratie, outplacement en spoor 2).

Het is mijn overtuiging dat ieder talent er toe doet en dat er voor iedereen een passende (werk)plek is om te floreren. Bij het vinden van die plek, die soms gecreëerd moet worden, ben ik van betekenis.