Marjanka Jansen

Zelf stond ik meermalen op een kruispunt van wegen en gooide een aantal keren het roer om. Het maken van keuzes is een terugkerend proces in het leven én dus ook in je werk. 

Ik geloof dat het benutten van je vermogens bijdraagt aan meer (werk)plezier.

Waar ik (werk)plezier uit haal?

Belangrijke waarden voor mij zijn vrijheid, creativiteit en zelfstandigheid. Het ondernemerschap past mij daarom al 25 jaar goed. Toch staat het haaks op de waarde samenwerking die ik ook belangrijk vind, samen kom je immers verder. Daarom ben ik als partner aangesloten bij  id Plein (re-integratie, outplacement en spoor 2).

Het is mijn overtuiging dat ieder talent er toe doet en dat er voor iedereen een passende (werk)plek is om te floreren. Bij het vinden van die plek, die soms gecreëerd moet worden, ben ik van betekenis.