In 5 stappen werkfit na een burn-out

Het is mijn missie mensen te helpen hun drive en vertrouwen in zichzelf weer te terug te vinden na een burn-out. In dit traject staan we stil bij wat jou beweegt. Want weten en voelen wie je bent en waar je gelukkig van wordt helpt je bij het maken van (nieuwe) loopbaan- en/of studiekeuzes én het vinden of creëren van passend werk na een burn-out.

Resultaat

Je ervaart zingeving en krijgt weer vertrouwen in jezelf. De volgende stap zetten zie je dan ook met vertrouwen tegemoet.

Duur

3 - 6 maanden.

De 5 stappen*
  1. Interesses verkennen en weten. Werk dat aansluit op jouw interesses werkt zingevend. Zingeving voedt jouw mentale energie.  Met enthousiasme werken werkt aanstekelijk.
  2. Waarden onderzoeken. Waarden zijn idealen die je terug wilt zien in je werkzaamheden én bij de organisatie waar jij je aan verbindt. Inzicht hebben in jouw waarden werkt richtinggevend, het helpt je helder te krijgen in welke organisatie, cultuur en context jij tot je recht komt.
  3. Doelen weten en actie ondernemen. Waar wil jij voor gaan? Weten wat je wilt en waarom, waarna een plan kan worden opgesteld en uitgevoerd ter verwezenlijking daarvan. Je doelen zijn bij voorkeur ambitieus, haalbaar én heel belangrijk: sluiten aan op jouw talenten en mogelijkheden.
  4. Skills bewustzijn vergroten. Het is helpen je bewust te zijn van je kwaliteiten, competenties en talenten en dat je deze weet te benutten. Wanneer je optimaal je skills weet in te zetten ervaar je energie en zingeving, daardoor worden je persoonlijke energiebronnen vergroot en de kans op uitval verkleind. 
  5. Passend werk vinden of creëren. Het doorlopen van de eerste vier stappen werkt in de praktijk goed in combinatie met een passende werk(ervarings)plek. Je ervaart zingeving en krijgen weer vertrouwen in jezelf. Samen vinden of creëren we die passende werkplek.

    *Met de inzet van een online arbeidsmarktanalyse incl. interessetest en persoonlijkheidstest of  TMA assessment
Investering

De investering voor een werkfittraject kan worden vergoed door de werkgever of het UWV. Zie voor meer informatie idPlein.

 

In gesprek?

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op.