Vitale medewerker

In een sterk veranderende arbeidsmarkt is het belangrijk te weten wat het potentieel van je medewerkers is. Minstens zo belangrijk is te weten hoe jouw medewerkers zich (verder) kunnen ontwikkelen om werkfit te zijn én te blijven. Immers een medewerker die goed in zijn vel én vak zit is een gezonde en betrokken medewerker.

Natuurlijk is scholing en ontwikkeling een gedeelde verantwoordelijkheid van werkgever én werknemer. In gesprek gaan en blijven met je medewerkers over hun toegevoegde waarde voor de organisatie zie ik als een belangrijke taak van de werkgever.

Leven lang leren

Scholing zorgt ervoor dat medewerkers bijblijven bij veranderingen in hun werk. Leren kan op verschillende manieren. Naast het volgen van cursussen of een opleiding kan een leerwerkplek ook een optie zijn. Om in kaart te brengen in welke richting jouw medewerkers zich kunnen ontwikkelen en op welke manier, ben ik graag behulpzaam. Samen zorgen we ervoor dat jouw medewerkers werkfit en vitaal blijven. 

Hiervoor zet ik de TMA in. De TMA maakt snel inzichtelijk wat de gewenste ontwikkelingsrichting en de arbeidsmarktperspectieven van een medewerker zijn.

Investering

De overheid initieert diverse regelingen waaronder NL Leert Door, de SLIM-regeling en vanaf maart 2022 STAP voor scholing en ontwikkeling . Daarnaast zijn sectorale en soms zelfs regionale regelingen die het makkelijker maken om aan de slag te gaan met het versterken van het vakmanschap van jouw medewerkers.

De duur en investering is afhankelijk van de vraag en behoefte. Graag maak ik een offerte na een oriëntatie- en kennismakingsgesprek. Mijn uurtarief is € 95,00 (excl. Btw).

In gesprek?

Graag ga ik met je in gesprek om te horen wat de ambitie van jouw afdeling of bedrijf is en wat dit betekent voor de ontwikkeling van jouw medewerkers.