Waar ik plezier uit haal!

Natuur

Lopen in de Onlanden of op het strand. Het maakt mijn hoofd leeg en zet mijn zintuigen op scherp. Ik zie meer, ik hoor meer. En na een flinke wandeling heb ik vaak nog meer energie om aan te pakken.

Mensen

Wat ik zo fascinerend vind aan mensen is dat iedereen zijn eigen verhaal heeft. Dat verhaal is áltijd bijzonder. Ik luister met mijn oren en mijn hart naar de ervaringen van de mensen met wie ik werk en ben dankbaar voor het vertrouwen dat ik krijg.

Creëren

Met ongelooflijk veel plezier sta ik in de keuken of met mijn handen in de klei. Ik houd van pottenbakken en verhalen schrijven.

Ontwikkelen

Je bent nooit te oud om te leren, daar ben ik zelf een goed voorbeeld van. Omdat het communicatievak mijn warme belangstelling had startte ik op mijn 42e met de opleiding. En om echt bij te blijven in mijn vak als loopbaanprofessional school ik mij continue bij en ben ik lid van NOLOC